Fördelar med Konditoritet

advantagesDet finns många skillnader i hur Konditoriet arbetar som gör företaget till en av det bästa i sin marknad.

Du kan enkelt och smidigt själv ansöka via internet och får alltid ett preliminärt beslut. Skulle du ansöka under en helgdag ges ett preliminärt beslut på en gång, men innan du vet att du är 100% godkänd får du vänta till nästkommande arbetsdag. För den som hellre föredrar kan man kontakta företagets kundservice för att få vägledning eller hjälp med att ansöka om ett lån. Det finns fördelar med båda alternativen, så vilket man väljer är väldigt individuellt, men vanligtvis beror det på hur pass teknisk eller hur pass många frågor man vill ha besvarade innan.

Konditoriet i Nynäshamn jobbar med snabb utbetalning till sina kunder och då du nu även kan signera ditt lånebesked via E-legitimation behöver du heller inte vänta på att posten ska leverera ordentligt. Utbetalning efter godkänt lån är cirka 1-3 arbetsdagar, men kan också variera beroende på vilken bank du använder dig av.

Kreditvillkoren är enkla och ser likadana ut som många andra låneföretag. Villkoren är till för att allt ska gå rätt till och för att du inte ska sättas i ekonomisk kris. Det är även viktigt för låneförmedlaren att kunna garantera att du klarar av att göra betalningen varpå en kreditupplysning självklart tas.

För alla olika frågor som kan tänkas finns kundtjänsten redo från 08.00-16.30 alla vardagar. Helger når du kundservice mellan 10.00-14.00 men inga lån beviljas eller betalas ut. Har du inte tid eller hellre föredrar att formulera dig i skrift kan du även maila kundservice med dina frågor. Maila direkt från din egen mail eller använd det färdiga formuläret om finns på hemsidan.

Tack vare sin goda service och generösa kundservice-öppettider får du alltid svar på dina frågor oavsett om det handlar om ett beviljat eller avslaget lån.