Om oss- Konditoriet låneförmedlare

Att hamna i ekonomiska svårigheter någon gång under sin livstid är inte sällsynt. Räkningarna blir fler, att ta körkort blir dyrare och att gå den efterlängtade utbildningen känns som en omöjlighet.

Varför man väljer att ansöka om ett lån är väldigt individuellt. Många föredrar att hålla sig skuldfria, men då priserna för t.ex bostäder eller utbildningar stiger kraftig kan det vara en nödvändighet att vända sig till en låneförmedlare för att få hjälp att komma vidare i sitt projekt.

Att ta lån behöver inte enbart handla om att köpa något nytt. Genom att ta ett lån kan du även se till att betala av eventuella krediter och delbetalningar där räntan är hög. Du som kund vinner alltid på att endast ha ett större lån att betala av, än att ha många små med mycket hög ränta.

Hos Konditoriet i Nynäshamn kan du som privatperson ansöka om ett lån för att täcka upp för eventuella utgifter eller för att köpa eller unna dig något efterlängtat som du annars ar svårt för att kunna få råd med. Ansökan är enkelt och du kan både använda hemsidan för att göra ansökan i lugn och ro, eller vända dig till vår kundtjänst som ger en professionell service med generösa öppettider.

Se till att komma igång med körkortet, utbildningen, det första hemmet eller renoveringen av det gamla, se till att få bort gamla kreditskulder eller andra avbetalningar som aldrig tycks betalas av och ansök via hemsidan redan idag, eller få hjälp av vår serviceinriktade kundtjänst och hör av dig via telefon!